Недела, Април 20, 2014

ПРЕСПАНСКИ АБЕР

Преспански Крст

Проверка на избирачки список за Предвремени избори 2011

Со внесување на   вашето име, презиме и единствениот матичен број и со  кликање на  БАРАЈ. Ќе добиете повратна информација за тоа дали вашите податоци се наоѓаат на Избирачкиот список и се потполно точни.Ова е процењдурата со која граѓаните на веб сајтот на државната изборна комисија можат да проверат дали се на избирачкиот список.линкот до избирачкиот список е тука .

По распуштањето на Собранието на Република Македонија се распишани Предвремени парламетарни избопри 2011.Сподели:Кајмако.отGoogleКрт.отYahoo blogmarksredditdiggDel.icio.us

Преспа

Голем град

Што најмногу треба да се превземе за подобар откуп на јаболката?

sliki noken zivot4 HPIM1203 noken zivot 1 sliki27 sliki26 sliki noken 7 HPIM1224 HPIM1234 sliki31 sliki24
Без претходно одобрение од prespanews забрането е користење на делови или во целост статии од порталот